06-45442140

Welkom bij Louerbvs Kitwerk

Ons motto
 Kwaliteit, Service, Flexibiliteit en betrouwbaar
Wij werken in de renovatie, Nieuwbouw, Woningbouw en natuurlijk in de Particuliere sector
Wij zijn gespecialiseerd in : siliconen en aansluitvoegen, beton, brugvoegen, kitvoegen, badkamers, epoxy kitvoegen, glaswerk, keukens, renovatie en nog veel meer!
Omdat bij ons kwaliteit hoog in het vaandel staat, werken wij uitsluitend met kitten van hoge kwaliteit en een goede garantie

Keukens, Badkamers / sanitair

Heeft u net een prachtige nieuwe keuken of Badkamer gekocht en zoekt u naar een betrouwbare kitter om deze te kitten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Heeft u last van aangetaste kitvoegen, veelal veroorzaakt door schimmels, die zorgen voor lekkage? Wij verwijderd voor u de oude kitvoegen en brengt de nieuwe schimmel werende kitvoegen aan. ook brengen wij Epoxy aan

Goed kitwerk is van groot belang. Een goede waterdichte voegenafdichting helpt om schade te voorkomen. Bovendien zijn de kitvoegen schimmelwerend en hebben ze een esthetische functie.

Mail of bel voor een prijsopgave

Informatie over afdichting
Een ogenschijnlijk star en stijf bouwwerk blijkt bij nadere beschouwing een immer in beweging zijnde constructie, een verzameling bouwcomponenten van uiteenlopende materialen waartussen kitten de afdichtende factor vormen.
Een elastische kit geeft het gebouw de flexibiliteit die nodig is om krimp, uitzetting, kruip, doorbuiging of zetting mogelijk te maken zonder gevolgschade.
Niet altijd zo'n eenvoudige opgave als we zien aan welke extreme belasting kitten kunnen worden blootgesteld.
Wanneer een voegkit faalt, faalt de gehele constructie. Met als gevolg tochten, inwateren, condensvorming en energieverlies, hetgeen gemakkelijk tot aanzienlijke gevolgschade leidt zoals houtrot, waterschade en corrosie.
Vindt u het zaak om bij de keuze van een kit en de applicatie niets aan het toeval over te laten?
Dan deelt u onze filosofie. Laten we eerlijk zijn, kitten zijn geen wonderproducten en de beste kitten functioneren alleen wanneer ze met inzicht en kennis van zaken worden toegepast.

Wilt u, als particulier of bedrijf gebruik maken van onze diensten?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.